Onze mensen

Onze mensen werken hard en goed, op elke locatie, op elke machine en achter elk bureau. Kwaliteit en veiligheid vinden we het allerbelangrijkst, net als plezier hebben in wat we doen. De ruim 150 medewerkers van de Elzinga Groep zetten zich dagelijks in voor de beste kwaliteit, de beste prijs en de mooiste projecten. Dag in, dag uit en jaar na jaar.

Stuk voor stuk hebben ze maar één doel: het zo goed mogelijk leveren aan onze klanten. Een vraagstuk kan niet complex genoeg, een oplossing wordt eigenlijk altijd wel gevonden.

We stellen hier graag de mensen van Elzinga Loon- en Grondverzet aan u voor.

 • Erik de Boer

  Erik de Boer

  Bedrijfsleider Elzinga Cargo Facilities en Elzinga Loon- en Grondverzet

  Als interim bedrijfsleider heeft Erik veel ervaring met het managen van grote groepen en projecten. Hij zet zich in voor de optimalisatie van Elzinga Cargo Facilities en Elzinga Loon- en Grondverzet. Met verstand van de sector helpt hij beide bedrijven dan ook verder omhoog!

 • Follie van Dijken

  Follie van Dijken

  Projectleider

  Follie doet in z'n eentje wat in andere bedrijven door vijf man wordt gedaan, zegt hij zelf wel eens. Hij bezoekt klanten, zorgt ervoor dat man en materieel op de goede tijd op de goede plaats zijn, verzorgt de papierwinkel en nog veel meer. Korte lijnen, dat vindt hij belangrijk.

  Follie is specialist op het gebied van grondwerk. Veel boeren weten dat. Elzinga Loon- en Grondverzet heeft als één van de weinigen nog kennis en capaciteit om cultuurtechnisch grondwerk uit te voeren. Follie speelt daar een belangrijke rol in.

 • Mark Bakker

  Mark Bakker

  Projectleider

  Mark houdt zich bezig met de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de werkzaamheden. Hij is het aanspreekpunt voor zowel onze klanten als zijn collega's. Een drukke en afwisselende functie waarbij Mark, als het even kan, graag langs de werkzaamheden gaat.

 • Mark Jan Hidding

  Mark Jan Hidding

  Uitvoerder

  Mark Jan is begonnen in het werkveld en werkt tegenwoordig als assistent uitvoerder bij Elzinga Aannemingsbedrijf. Net als de andere uitvoerders is Mark Jan veel onderweg om de verschillende projecten in goede banen te leiden. De afwisseling tussen het werk op kantoor en in de buitenlucht maakt zijn werk compleet.