Onze mensen

Onze mensen werken hard en goed, op elke locatie, op elke machine en achter elk bureau. Kwaliteit en veiligheid vinden we het allerbelangrijkst, net als plezier hebben in wat we doen. De ruim 150 medewerkers van de Elzinga Groep zetten zich dagelijks in voor de beste kwaliteit, de beste prijs en de mooiste projecten. Dag in, dag uit en jaar na jaar.

Stuk voor stuk hebben ze maar één doel: het zo goed mogelijk leveren aan onze klanten. Een vraagstuk kan niet complex genoeg, een oplossing wordt eigenlijk altijd wel gevonden.

We stellen hier graag de mensen van Elzinga Loon- en Grondverzet aan u voor.

 • Erik de Boer

  Erik de Boer

  Bedrijfsleider Elzinga Cargo Facilities en Elzinga Loon- en Grondverzet

  Als interim bedrijfsleider heeft Erik veel ervaring met het managen van grote groepen en projecten. Hij zet zich in voor de optimalisatie van Elzinga Cargo Facilities en Elzinga Loon- en Grondverzet. Met verstand van de sector helpt hij beide bedrijven dan ook verder omhoog!

 • Gert Elzinga

  Gert Elzinga

  Projectleider

  Gert staat aan de wieg van de wegenbouwtak van de Elzinga Groep. Al sinds 2004 werkt hij met veel plezier voor Elzinga Aannemingsbedrijf.
  Hij is het eerste aanspreekpunt, maar doet ook veel achter de schermen zoals calculaties, werkvoorbereidingen en nacalculaties.

 • Mark Jan Hidding

  Mark Jan Hidding

  Assistent uitvoerder

  Mark Jan is begonnen in het werkveld en werkt tegenwoordig als assistent uitvoerder bij Elzinga Aannemingsbedrijf. Net als de andere uitvoerders is Mark Jan veel onderweg om de verschillende projecten in goede banen te leiden. De afwisseling tussen het werk op kantoor en in de buitenlucht maakt zijn werk compleet.

 • Follie van Dijken

  Follie van Dijken

  Uitvoerder

  Follie doet in z'n eentje wat in andere bedrijven door vijf man wordt gedaan, zegt hij zelf wel eens. Hij bezoekt klanten, zorgt ervoor dat man en materieel op de goede tijd op de goede plaats zijn, verzorgt de papierwinkel en nog veel meer. Korte lijnen, dat vindt hij belangrijk.

  Follie is specialist op het gebied van grondwerk. Veel boeren weten dat. Elzinga Loon- en Grondverzet heeft als één van de weinigen nog kennis en capaciteit om cultuurtechnisch grondwerk uit te voeren. Follie speelt daar een belangrijke rol in.

 • Mark Bakker

  Mark Bakker

  Uitvoerder

  Mark is graag onderweg. En dat komt goed uit, want als uitvoerder zorgt hij ervoor dat de machines op de juiste tijd op de juiste plaats zijn, dat de jongens hun werk met plezier kunnen doen en dat de opdrachtgevers tevreden zijn. Mark was eerder zelf machinist. Daarom weet hij veel van het vak en voelt hij de verantwoordelijkheid voor de grond van zijn klanten.

 • Jelmer Waterlander

  Jelmer Waterlander

  Werkvoorbereider

  Als werkvoorbereider bij Elzinga Aannemingsbedrijf is Jelmer de spil op kantoor. Hij draagt zorg voor een goede voorbereiding en administratieve ondersteuning van de projecten. Samen met zijn collega’s bezoekt Jelmer de verschillende projecten, zodat hij overal op in kan spelen.