Kwaliteit en Veiligheid

Even eerlijk: elk bedrijf verkondigt kwaliteit te leveren en uitermate veilig te werken. Dat weten wij ook. Daarom vertellen wij graag waarom wij echt kunnen garanderen dat ons werk van hoge kwaliteit is en dat we veiligheid heel serieus nemen.

Onze mensen
Onze mensen doen het werk. Uiteindelijk borgen zij dus ook de kwaliteit. En daarom werken wij met de beste mensen. Ze zijn niet alleen altijd in bezit van de verplichte papieren, ze zijn ook uiterst betrouwbaar. Bovendien vinden we ontwikkeling belangrijk en zorgen we er daarom voor dat onze mensen altijd kunnen bijleren of bijscholen. De mensen die voor de Elzinga Groep werken zijn allemaal betrokken en creatief, ongeacht hun functie. Een uitdaging kan niet complex genoeg zijn; zij lossen het voor u op. Een geruststellend gevoel, toch?

Ons materieel
Onze mensen doen het werk, samen met ons materieel. Het is altijd onze hoogste prioriteit geweest om kwalitatief uitstekende machines aan te schaffen. Daarbij letten we niet alleen op veiligheid, ook duurzaamheid is een belangrijke factor. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en lopen graag voorop. Niet geheel onbescheiden; we zijn niet zelden een van de eerste Nederlandse bedrijven die een buitenlandse innovatie aanschaffen.

Ook kijken we altijd kritisch naar verbeteringen aan ons bestaande wagenpark. Zo rusten we steeds meer machines uit met een autostop die er voor zorgt dat als er twee minuten geen activiteit is geweest, de machine automatisch afslaat. Dat is zuiniger, maar ook veiliger.

Vertrouwen is goed, weten is beter
Wij vertrouwen onze mensen en ons materieel blind. En dat kan omdat we werken volgens hele strakke methodiek die geen ruimte laat voor toevalligheden als het gaat om veiligheid. Uiteraard voldoen we aan alle wet- en regelgeving, maar wij gaan graag een stapje verder. We hebben intern een doorlopend programma dat aandacht besteedt aan gedrag op de werkvloer als het gaat om duurzaamheid en veiligheid. Zo staan we nooit stil en blijft het altijd onder de aandacht van al onze mensen. En die doen tenslotte het werk.

 

Meer informatie over duurzaamheid

Wilt u meer weten over onze duurzame keuzes? Klik dan op de onderstaande link om alles hierover te lezen!

Elzinga Duurzaam Details